top of page

Vores VÆRDIer

Vi mener, at alle virksomheder fortjener god sikkerhed. 

 

Vores verden er digital. Virksomheder i udvikling er unægteligt opmærksom på digitaliseringsens potentialer. En stigende digitalisering af virksomheder, services og systemer betyder dog, at virksomheder er udsatte for langt flere sårbarheder, som hackere og kriminelle søger at udnytte. Vi mener at et godt forsvar mod de cybertrusler består af en helhedsorienteret sikkerhedsstrategi med mennesket i fokus. 

 

Hos Baerentzen Intelligence fokuserer vi på den menneskelige side af virksomheders digitale liv og hvordan man ruster sig mod en af vores tids største udfordringer - cybercrime. 

SIKKERHED ER EN PROCES, IKKE ET PRODUKT

Baerentzen Intelligence er etableret i 2019 med det mål at hjælpe virksomheder mod det stigende antal af trusler fra cyberkriminalitet. Vi arbejder med erfaring fra krisestyring og strategisk udvikling, samt de nyeste teknikker og metoder indenfor hacking og OSINT. Vores målet er at hjælpe vores kunder med at sikre deres virksomhed bedst muligt.

Gennem vores ekspertise hjælper vi virksomheder på tværs af brancher med at integrere sikkerhed som del af deres arbejdskultur, beredskabsplan, virksomhedsstrategi eller finde og rette eksisterende sikkerhedssårbarheder.

bottom of page