top of page

Pen-Testing

Din virksomhed er digitalt forbundet. Brugen af computere er hverdag for alle virksomheder. Det betyder, at at vores computere, telefoner, servere, routere alle snakker sammen og kan være potentielle indgangsvinkler for hackerangreb. Det kræver blot én enkelt sårbar enhed før en cyberkriminel kan komme ind.

 

Er I sårbare?

En penetrations test, er en test af din virksomheds IT-sikkerhed. Baerentzen Intelligence forsøger at “hacke din virksomhed”, ligesom en ondsindet hacker ville gøre det. En penetration test er en god mulighed for at tjekke, hvorvidt din virksomhed er teknisk sårbar og hvorvidt, der er applikationer, servere eller computere, der er tilgængelige via internettet og som kan udnyttes af de cyberkriminelle. Du kommer derfor på forkant med mulige tekniske svagheder og har mulighed for at rette dem før de cyberkriminelle kommer ind.

En realistisk test

Vi bistår selvfølglig med scope, rådgivning og rammesætning af det tests der skal laves, og skræddersyer forløbet til jeres virksomhed. Vi sørger for at identificere et scenarie og tidsramme, der er er realistiske og på bedst mulig måde afspejler, hvordan en hacker ville forsøge at infiltrere netop jeres virksomhed.

Vi har erfaring med de nyeste værktøjer, metodikker og standarder indenfor ekstern pen-testing, og vi afslutter altid med en grundig afrapportering og en gentest igen efter 90 dage for, at sikre at fejlene er rettet.

Scoping

Første fase af processen omfatter scoping af de tests, der skal udføres. Vi afstemmer jeres nuværende behov, og derfra sætter vi sammen rammen for de tests og scenarier, der skal iværksættes.

Pen-test

Selve pen-testing omfatter følgende:

  • Mapping af IP-adresser, domæner og servere

  • Enumerering, recon og open source dataindsamling

  • Test af sårbarheder og forsøg på adgang til kritisk viden og systemer.

Afrapportering

En grundig dokumentation og afrapportering, der beskriver metodikker, fremgangsmåder og resultater.

Vi oplister identifcerede sårbarheder og klæder jer på til det videre arbejde, med håndgribelige og eksekverbare anbefalinger.

Implementering og opfølgning

Vi står selvfølgelig til rådighed, såfremt der er behov for hjælp til at forstå eller komme sårbarhederne til livs. 

Som en del af forløbet foretager vi en opfølgende gentest efter ca. 90 dage, hvor vi tester de sårbarheder, som blev fundet under pen-testen.

Kontakt

Skriv til os i dag for et skræddersyet tilbud!

  • Twitter
  • LinkedIn
Tak for din henvendelse!
bottom of page