top of page

Awareness

Vores mål er at skabene oprigtig interesse og varige praksisser om god cybersikkerhed. Vi arbejder med den nyeste viden inden for trends og tendenser samt de bedste teknikker til at skabe god og vedholdende læring inden for IT-sikkerhed. Oftest bruger vi eksempler for jeres egen branche eller på anden vis via

Med vores awareness træning får medarbejderne ikke kun viden (awareness), men de bliver også klar over hvorfor det er vigtigt og hvad de selv kan gøre for at skabe en mere IT-sikker hverdag både på arbejdet og derhjemme.

 

Skræddersyet
Vi er interesserede i at skabe ændringer, der fører til en mere sikker virksomhed. Det reflekteres i vores tilgang, hvor vi mener, at vi for at skabe ændringer, skal være så tæt på deltagerne på forløbet. Derfor skræddersyr vi forløbet til virksomheden, dens forretningsområde og dens medarbejdertyper.

arbejde i forløb

For at fastholde mest mulig viden, og sørge for at medarbejderne implementerer deres nye sikkerhedsorienterede vaner i deres hverdag, så er forløbet opbygget med to kursusgange - på den måde kan udnytte de neurologiske læringsmekanismer, og sikre at viden og gode vaner sidder bedst fast hos medarbejderne. Vi anbefaler altid, at der mellem de to oplæg er en phishing kampagne, der kan hjælpe med at teste den nye viden i praksis og samtidig skabe virkelighedstro træning i at spotte phishing-forsøg. 

Undervisning

Vores mål er at skabe øget sikkerhed - ikke compliance. Derfor foregår vores kurser fysisk og med aktiv deltagelse

 

Vi prøver at få skabt en oprigtig interesse og forståelse hos medarbejderne for emnet og værktøjerne - ikke passiv viden, der ikke buges.

Phishing

Efter de indledende awareness-kurser, igangsætter vi en phishing-kampagne over 1-3 måneder hvor vi tester medarbejdernes adfærd og reaktionsmønster ved forskellige phishingforsøg.

Vi tilbyder også løbende phishing-kampagner samt breach overvågning gennem vores værktøj "Monitor", som en del af vores abonnement.

Opfølgning

Efter phishing-kampagnen er afsluttet vil vi lave opfølgning i form af endnu et fysisk møde, hvor vi gennemgår de læringer og iagtagelser vi har gjort os gennem kampagnen.

Der foretages også en opsummering af pointerne fra første awarenessoplæg.

Abonnement

Med et abonnement kan vi løbende træne nye medarbejdere og/eller klæde udvalgte medarbejdere og ledere på til at træne andre.

Vi sørger løbende for at holde jer opdateret med nyhedsbreve til medarbejdere, adgang til vores awareness portal og løbende praktiske videoer og materiale til alle medarbejdere.

Derudover løbende phishing og breach overvågning gennem vores værktøj "Monitor".

Kontakt

Skriv til os i dag for et skræddersyet tilbud!

  • Twitter
  • LinkedIn
Tak for din henvendelse!
bottom of page