Få tilskud til rådgivning om digitial sikkerhed

Hvad er SMV-Puljen?

Puljen er et initiativ målrettet at få digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse på agendaen hos små- og mellemstore virksomheder, med ansatte mellem 2 og 249 ansatte.

Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på den digitale sikkerhed i danske virksomheder, og det er vigtigt at så mange som muligt for muligheden for at få disse emner på agendaen. I kan derfor fra d. 17 marts søge tilskud på op til 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed

Hvad kan jeg søge penge til? 

Der kan søges tilskud til rådgivningsforløb indenfor projekter relateret til digital sikkerhed. Dette kunne være en behovsanalyse hvor virksomhedens nuværende digitale sikkerhed gennemgås og derefter en udarbejdelse og implementering af nye processer, strukturer og systemer.

Formålet skal overordnet være at sikre din virksomhed mod udefrakommende risici og sikre en ansvarlig håndtering af virksomhedens følsomme data.

Vi hjælper dig igennem processen

Hos Baerentzen Intelligence har vi stor erfaring i at hjælpe virksomheder med IT-sikkerhed. Vi har indgående kendskab til, hvad der skal til for at få en virksomhed til at være IT-sikkerhedsparat og hjælper jer igennem processen af A-Z. Vi bistår både med rådgivning og kan hjælpe eller stå for hele eller dele af implementeringsprocessen for jer. 

Vi arbejder dagligt med både forankring af cybersikkerhed, krisestyring og awarenesstræning og vi sikrer os, at digital sikkerhed ikke kun bliver en compliance-øvelse, men at jeres virksomhed får træning og mulighed for at praktisere IT- og datasikkerhed i hverdagen. 

 

Ønsker I at høre mere om, hvordan I søger SMV-Puljen eller få en uforpligtende snak om, hvor jeres virksomhed er lige nu, så tag fat i os på nedenstående kontaktformular, så ringer vi til jer. 

Læs mere om puljen og mulighederne på SMVs side her

SIKKERHED ER EN PROCES, IKKE ET PRODUKT

Baerentzen Intelligence er etableret i 2019 med det mål at hjælpe virksomheder mod det stigende antal af trusler fra cyberkriminalitet. Vi arbejder med erfaring fra krisestyring og strategisk udvikling, samt de nyeste teknikker og metoder indenfor hacking og OSINT. Vores målet er at hjælpe vores kunder med at sikre deres virksomhed bedst muligt.

Gennem vores ekspertise hjælper vi virksomheder på tværs af brancher med at integrere sikkerhed som del af deres arbejdskultur, beredskabsplan, virksomhedsstrategi eller finde og rette eksisterende sikkerhedssårbarheder.